Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tomičić je svog ubojicu navodno maltretirao, a ovome je 'prekipjelo'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Policajci su jučer izdvajali materijalne dokaze s mjesta ubojstva Tvrtka Tomičića Tvrdog, ne bi li točno utvrdili što se događalo prije i za vrijeme krvavog čina u narodnjačkom klubu Diogeneš na zagrebačkim Gajnicama.

U krvavom obračunu koji se dogodio jučer rano ujutro u narodnjačkom klubu Diogeneš izrešetan je Tvrtko Tomičić, poznat iz procesa takozvanoj zločinačkoj organizaciji.

Pročitajte i ovo Takeshi Ebisawa Pripremali se godinama Japanski mafijaški bos pao u velikoj akciji, njegova smrtonosna pošiljka mogla je promijeniti svijet: "Jezivo je zamisliti posljedice..." Sara i Bob Bull Okomili se na njega Milijarder otkrio da je drugi put bankrotirao: "Na monstruozan način upao sam u dugove od 850 milijuna eura"

Neslužbeno se doznaje kako je iz kalašnjikova ispaljeno nekoliko metaka, koji su Tomičiću nanijeli teške ozlijede.

>> Novi obračun u podzemlju: U narodnjačkom klubu ubijen Tvrtko Tomičić

Prema prvim informacijama, pijani Tomičić je u klubu maltretirao goste, pa tako i Jeleča, koji ga je potom u klubu ustrijelio. Još nije poznato kako je Jeleč u klub unio automatsko oružje i kada. 

No, ubrzo nakon ubojstva oružje je pronađeno. Ubojica ga je odbacio bježeći od policije. Ubrzo je uhvaćen.

Policija je potvrdila da je ubojica Miroslav Jeleč poznavao Tomičića od prije.

U kafiću Fantastico, u kojem je ubojica radio kao konobar, danas tajac. Nitko od redovnih gostiju nije htio stati pred kamere. 

Dobri poznanici pričaju nam kako je ubijeni Tvrtko Tomičić znao i ovdje zalaziti i maltretirati konobare. Navodno, posljednjih mjeseci je činio isto i u desecima drugih zagrebačkih lokala. Sve do jučer.

Više o obračunima u zagrebačkom podzemlju posljednjih godinu dana, pogledajte u video dodatku.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene