Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Spasio ga sin

Točio benzin, zapalio cigaretu i pretvorio se u buktinju

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nesvakidašnja nesreća se dogodila u međimurskom naselju Gardinovec. 57-godišnjak je točio benzin, no zbog nepažnje se zapalio i s, po život opasnim opeklinama, hitno prevezen u zagrebačku Kliniku za traumatologiju.

Nesretni i nespretni 57-godišnjak iz naselja Gardinovec s područja međimurske županije, zbog nepažnje prilikom sasvim bezazlenog točenja benzina u motornu pilu, završio je s opeklinama opasnim po život.

Pročitajte i ovo Zapljena u Međimurju pronašli im i oružje FOTO U velikoj akciji uhićena skupina koja je proizvodila izrazito opasnu drogu: "To je čista kemija!" Ilistracija Stigla službena objava Od petka poskupljuju cigarete: Poznato koliko će iznositi nove cijene kutija

>>Namjerno se zapalio i poginuo u obiteljskoj kući kod Ozlja

Čovjek je u svom vrtu točio benzin u motornu pilu i pritom nije dobro zatvorio poklopac spremnika goriva, zbog čega se kod pokušaja paljenja motorne pile benzinom polijao po odjeći i rukama, priopćila je Policijska uprava međimurska

Sin ga spasio 

Nakon što je nije uspio upaliti, odložio je motornu pilu i zapalio cigaretu, pri čemu je došlo do zapaljenja benzinskih para, koje su hlapile s njegovih ruku i odjeće, a požar mu je zahvatio i odjeću. U pomoć mu je priskočio sin koji je sa njega strgnuo zapaljenu majicu i ugasio vatru.

Kolima Hitne medicinske pomoći ozlijeđeni 57-godišnjak prevezen je u Županijsku bolnicu u Čakovcu, gdje je utvrđeno da je zadobio po život opasne opekline trupa glave i ruku, radi čega je odmah prevezen na daljnje liječenje u Kliniku za traumatologiju u Zagrebu. O događaju će se Općinskom državnom odvjetniku dostaviti posebno izvješće, izvjestila je Policijska uprava međimurska.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene