Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Neoprezna majka

Tinejdžeri spasili djecu iz auta koji je pao u rijeku

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozilo u kojem je bilo dvoje djece sletjelo je niz padinu u rijeku Pakru, a spasila su ih dva tinejdžera.

U automobilu, koji je jutros iz sedam sati u Pakracu sletio u rijeku Pakru, bilo je trogodišnje i petogodišnje dijete, izvijestila je PU požeško - slavonska. Naime, njihova 32-godišnja majka nepropisno je zaustavila osobni automobil na nogostupu ispred kioska, a prije nego je napustila vozilo nije povukla ručnu kočnicu. Vozilo je samo krenulo, prešlo je preko kolnika Preradovićeve ulice i sletjelo niz padinu u korito rijeke Pakre.

Pročitajte i ovo Chun Ki-won s djecom vjerovali su mu Pastor spašavao djecu, a onda ih seksualno zlostavljao: Osudili "azijskog Schindlera" Ilustracija Neobično ponašanje Društvenim mrežama širi se neobičan trend tinejdžera: Stručnjakinja objasnila što se događa

U vozilu za vrijeme slijetanja kao putnici na zadnjem sjedištu u dječjim sjedalicama nalazila su se djeca koje je uz pomoć 14 i 15-godišnjaka iznijela iz vozila. Na mjesto događaja izašli su vatrogasci koji se nakon završenog očevida vozilo izvukli iz rijeke. Protiv vozačice, izvijestila je policija, slijedi obavezni prekršajni nalog.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene