Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Tijekom noći počinjena dva razbojstva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Sisku je tijekom noći počinjeno razbojstvo u Kladionici na Gradskoj tržnici Kontroba i provaljeno je ugostiteljski objekt "Europa" na glavnom Trgu bana Josipa Jelačića.

Razbojstvo u Kladionici dogodilo se sinoć u 19,55 sati , kada je nepoznati počinitelj zaprijetio nožem zaposlenici i zatražio da mu preda novac, što je ona i učinila. Razbojnik se nakon što je odnio za sada neutvrđen iznos novca, udaljio s mjesta događaja, a policija nastavlja potragu.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna Evo zašto NASA treba vašu pomoć! Slika nije dostupna Nikako nije dobro Radite u smjenama? Evo što vam one čine!

Policija je noćas petnaest minuta nakon ponoći u pokušaju provale u ugostiteljski objekt "Europa" uhvatila 26-godišnjaka s područja Sunje i to u dvorištu župnog ureda, nakon što je preskočio tri metra visoki zid.

U kriminalističkoj obradi utvrđeno je da je razbio staklo na vratima ugostiteljskog objekta, kroz nastali otvor ušao je u lokal gdje je otvorio registarsku blagajnu, u kojoj nije bilo novca, te je istim putem izašao van.

Izmjereno mu je 2 promila alkohola u krvi.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene