Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nijemac i Riječanin

Teško ozlijeđena dva motociklista

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U razmaku od dva sata večeras su se na riječkom području dogodile dvije prometne nesreće u kojima su motociklisti zadobili teške tjelesne ozljede.

U razmaku od dva sata večeras su se na riječkom području dogodile dvije prometne nesreće u kojima su teško stradali motociklisti. Oko 18 sati u Medveji kod kućnog broja 1 u nesreći u kojoj je sudjelovao samo skuter njemačkih oznaka teško je ozljeđen njegov vozač, njemački državljanin. U besvijesnom je stanju odvezen u KBC Rijeka na Sušaku gdje je u tijeku medicinska obrada, a prema prvim saznanjima riječ je o ozljedama opasnim po život.

Pročitajte i ovo Ilustracija Očevid u tijeku U blizini Bjelovara dogodila se prometna nesreća: Stradao je motociklist Prometna nesreća tunel Pećine Dvoje poginulih Policija objavila strašne detalje prometne nesreće u Rijeci: Skrivio ju je pijani 19-godišnjak

U 19. 40 sati u Marinićima, na raskrižju glavne ceste i ceste prema trgovačkom centru Plodine, sudarili su se automobil i motocikl, oba riječkih oznaka. Vozač motocikla zadobio je teške, po život opasne ozljede. Odvezen je u KBC Rijeka na Sušaku. (VLM Agencija)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene