Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Udar ga izbacio iz kuće

Teško ozlijeđen u snažnoj eksploziji plina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Snažna eksplozija plina koja je nastala jutros nakon požara u obiteljskoj kući u Svetom Ivanu Žabnu izbacila je iz kuće teško ozlijeđenog 73-godišnjeg vlasnika.

Dok je jutros oko 6,15 sati zapaljivom tekućinom ložio peć, buknuo je požar koji se proširio na unutrašnjost prostorije i krovište kuće. Požar je uzrokovao eksploziju plina koji je curio iz boce, a silina eksplozije nesretnog je 73–godišnjaka izbacila iz kuće van, izvijestila je koprivničko-križevačka policija, dodajući da je u požaru teško ozlijeđen.

Pročitajte i ovo Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara - 4 Ugovori potpisani Hrvatska nabavlja dva nova zrakoplova za gašenje požara: "Ovo je nova mogućnost, nova snaga" Vinko Hrabar spasio dijete iz gorućeg automobila Spasili djete iz plamena Pronađen i drugi heroj, njegovo prezime sve govori: "Vidio sam žensku ruku okrenutu prema djetetu..."

Požar su ugasili Javna vatrogasna postrojba iz Križevaca i lokalna dobrovoljna vatrogasna društva, a procijenjena je šteta oko 100.000 kuna.

Nakon očevida, koji su obavili policajci i inspektor za zaštitu od požara i eksplozija koprivničko-križevačke Policijske uprave, Općinskome državnom odvjetništvu u Koprivnici bit će podneseno izvješće. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene