Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Natopio krpe benzinom

Teško opečen u požaru kojeg je sam izazvao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Muškarac star 34 godine iz Marčana blizu Varaždina zadobio je opekline po većem dijelu tijela u požaru kojeg je sam izazvao.

Iz policije su izvijestili da je u petak, 26. kolovoza oko 18,45 sati, na dvorištu obiteljske kuće u Gornjoj ulici u Marčanu, izbio požar na gospodarskom objektu u vlasništvu 34-godišnjaka. Očevidom je utvrđeno da je vlasnik benzinom natopio krpe i zapalio ih u potkrovlju gospodarske zgrade, nakon čega se požar proširio na sijeno te drvenu krovnu konstrukciju koja je u potpunosti izgorjela.

Muškarac je pritom zadobio opekline po većem dijelu tijela te je prevezen u Opću bolnicu Varaždin, odakle je prebačen u Kliniku za traumatologiju u Zagrebu. Požar su ugasili vatrogasci, a materijalna šteta procjenjuje se na oko 10.000 kuna. (Hina)

Pročitajte i ovo Varaždinska županija Stambeno pitanje U ovom dijelu Hrvatske mladim obiteljima nudi se povoljno zemljište za kuću: "Imat će do 80 posto popusta" Požar u trgovačkom centru u Varšavi Više od 200 vatrogasaca na terenu VIDEO Neviđeni požar uništio jedan od najvećih trgovačkih centara

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene