Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teške prometne nesreće

Jedna osoba poginula i jedna teško ozlijeđena

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jedna je osoba poginula a jedna je teško ozlijeđena u dvjema prometnim nesrećama u utorak navečer u Slavonskome Brodu i u Gornjoj Stubici, javile su nadležne policijske uprave.

U utorak oko 21,00 sat u Slavonskome Brodu osobni automobil je naletio na dvadesetčetverogodišnjeg pješaka koji je od zadobivenih ozljeda umro u Općoj bolnici u Slavonskom Brodu, doznaje se od Policijske uprave slavonsko-brodske.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna dovršen je očevid Teška nesreća u Zagorju: Automobil sletio s ceste, dvije osobe ozlijeđene Slika nije dostupna Nakon pandemije još više posla Ravnatelj zabočke bolnice: ''Ne nazire se kraj ovom stanju. Navala na testiranje se ne smanjuje''

Očevid obavljaju policijski službenici prometne policije.

Jedna je osoba zadobila teške tjelesne ozljede u prometnoj nesreći u utorak oko 19,20 sati u Gornjoj Stubici, javlja Policijska uprava krapinsko-zagorska.

VIDEO Potukli se u parlamentu - Ovdje su doslovno letjele stolice!

Nesreća se dogodila kada je 45-godišnji hrvatski državljanin osobnim automobilom naletio na pješaka, 54-godišnjeg hrvatskog državljanina.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je pješak kojemu je liječnička pomoć pružena u OB Zabok, gdje je zadržan na daljnjem liječenju. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene