Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U automobilu bilo šestero mladih

FOTO Strašna nesreća kod Dubrovnika: Poginuli 15-godišnjak i 16-godišnjak, više ozlijeđenih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije su osobe poginule, a četiri su ozlijeđene u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć u blizini Dubrovnika.

Sinoć oko 22:35 sati, na predjelu Mišići kod Dubrovnika, došlo je do teške prometne nesreće u kojoj su poginuli 15-godišnjak i 16-godišnjak, a ozlijeđene su još četiri osobe. Jedna je ozlijeđena teže, a tri lakše. 

Pročitajte i ovo Ilustracija Nesreća na Viru Quadom sletio s litice i pao u more, ima teške ozljede Prometna nesreća, ilustracija nedaleko Knina Policija objavila detalje teške nesreće: Kod Knina poginuo vozač

Kako je izvijestila PU dubrovačko-neretvanska, 18-godišnjak je upravljao automobilom, dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se u smjeru Dubrovnika, kada je dolaskom na predio Blato u blizini Kupara, izgubio nadzor nad upravljačem, prešao u suprotnu kolničku traku te udario u drvo i metalni nosač reklame, nakon čega se vozilo zaustavilo na zemljanoj površini van kolnika.

Teška prometna nesreća, automobil PROBIO kuću, ozlijeđen i maloljetnik

U automobilu se nalazilo ukupno šest osoba, u dobi od 15 do 18 godina. U ovoj teškoj prometnoj nesreći smrtno su stradala dvojica putnika, u dobi od 15 i 16 godina, jedna osoba je teže, dok su vozač i dvojica putnika lakše ozlijeđeni.

Svi ozlijeđeni su nakon pružene liječničke pomoći zadržani na daljnjem liječenju u dubrovačkoj bolnici. Očevid ove prometne nesreće obavio je nadležni državni odvjetnik u suradnji s policijskim službenicima.

"Dvoje bolesnika je hospitalizirano u jedinici intenzivnog liječenja opće bolnice dubrovnik. jedan bolesnik u teškom stanju sa politraumom nakon dva i po sata je proglašen mrtvim. drugi je operiran i on je sada stabilan", rekao nam je Jerko Ferri Certić, sanacijski upravitelj OB Dubrovnik.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene