Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pružena im liječnička pomoć

Teška prometna nesreća u Zagrebu: Pijana vozačica naletjela na ženu (70) i dijete, teško su ozlijeđeni

Ilustracija
Ilustracija Foto: PU zagrebačka
U teškoj prometnoj nesreći u Zagrebu teško je ozlijeđena 70-godišnjakinja i dijete. 40-godišnja vozačica je uhićena.

Jučer oko 17 sati u Zagrebu, 40-godišnjakinja je upravljala osobnim automobilom zagrebačkih registarskih oznaka kolnikom Ulice dr. Luje Naletilića u smjeru sjeveroistoka. Dolaskom do raskrižja s Ulicom Đuke Begovića gdje je uslijed neprilagođene brzine i alkoholiziranosti naletjela na 70-godišnju pješakinju i maloljetnu osobu koja se nalazila na  dječjem biciklu s pomoćnim kotačima, a koji su se kretali sjevernom stranom istoga kolnika u smjeru jugoistoka.

Pročitajte i ovo Davor Ivo Stier humanitarno primirje u Gazi Bivši ministar vanjskih poslova o rezoluciji UN-a: "Dva su razloga zbog kojih je Hrvatska glasala protiv"

Obavljenom analizom krvi i urina utvrđeno je kako je 40-godišnja vozačica upravljala osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od najmanje 2.31 g/kg u organizmu. U prometnoj nesreći teške ozljede zadobila je 70-godišnjakinja i maloljetna osoba, a kojima je liječnička pomoć pružena u Kliničkom bolničkom centru Zagreb.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović ogorčen postupkom vlade Milanović o glasanju protiv UN-ove rezolucije o Gazi: "Plenković je hrvatsku diplomaciju pretvorio u službu svojih poslušnika"

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 40-godišnjom vozačicom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu" te je predana pritvorskom nadzorniku, dok je kaznena prijava dostavljena nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu. 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene