Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozač uhićen

Teška prometna nesreća u Križevcima: Pješakinja stradala u naletu vozila na pješačkom, od zadobivenih ozljeda preminula u bolnici

Ilustracija
Ilustracija Foto: Zeljko Puhovski/Cropix
Jutros je u naletu automobila na pješačkom prijelazu u Križevcima stradala pješakinja. Prevezena je u bolnicu, a ondje je preminula.

Danas, 17. listopada u 9:55 u Križevcima na Trgu svetog Florijana 61-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom križevačke registarske oznake. Tom prilikom nije se pješačkom prijelazu približavao sigurnosnom brzinom tako da ne ugrožava pješake koji prelaze kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza, već je na pješačkom prijelazu udario u 77-godišnju pješakinju.

Pročitajte i ovo Pucnjava u Bruxellesu Teroristički napad Novi detalji krvavog pohoda u Bruxellesu: Poznat i identitet žrtava stravičnog napada

Pješakinja je s teškim tjelesnim ozljedama prevezena u Opću bolnicu Koprivnica, gdje je preminula u popodnevnim satima, izvijestila je policija.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela "Izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu" vozač je uhićen i provodi se kriminalističko istraživanje.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene