Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Jedan ozlijeđen u Dubrovniku

Crni dan na hrvatskim cestama: U Dubrovniku poginuo motociklist, jedna osoba smrtno stradala i kod Vojnića

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći u Dubrovniku poginula je jedna osoba, dok se drugoj ukazuje pomoć u dubrovačkoj bolnici.

Jutros oko 6:55 na Putu Pera Čingrije u Dubrovniku dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je sudjelovao motocikl dubrovačkih registarskih oznaka na kojem su se nalazile dvije osobe.

Pročitajte i ovo Ilustracija Kod Trilja Autom se pijan zabio u vozilo iz suprotnog smjera: Dijete teško stradalo, liječnici se bore za njegov život Ilustracija Detalji nakon očevida Majka i dijete ozlijeđeni u prometnoj nesreći u centru Zagreba: Prevezeni su u bolnicu

U nesreći je smrtno stradala jedna osoba s motocikla, dok se drugoj ukazuje pomoć u dubrovačkoj bolnici, izvijestila je dubrovačka policija.

U tijeku je očevid kojim rukovodi zamjenica općinskog državnog odvjetnika u Dubrovniku, a promet na tom dijelu ceste u potpunosti je zatvoren.

Teška prometna i kod Vojnića

Prometna nesreća dogodila se i u srijedu navečer oko 22:15 u mjestu Klokoč, na području općine Vojnić. U toj je nesreći smrtno stradala jedna osoba, priopćila je karlovačka policija. Okolnosti nesreće utvrdit će se očevidom, stoji u policijskom izvješću.

Otežan promet na A1

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 prije naplatne postaje Demerje u smjeru Zagreba otežano se vozilo u četvrtak ujutro. Hrvatski autokub (HAK) pozvao je vozače na dodatni oprez.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene