Obavijesti Video Pretražite Navigacija
KOD ĐURĐEVCA I SV. IVANA ZELINE

Teške prometne nesreće: Dvoje ljudi stradalo u slijetanjima automobila s ceste

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći u mjestu Sirova Katalena, blizu Đurđevca, poginuo je muškarac, javila je PU koprivničko-križevačka. U večernjim je satima u izlijetanju vozila s ceste kod vetog Ivana Zeline poginula još jedna osoba.

Iz PU koprivničko-križevačke izvijestili su kako je oko 17:45 u mjestu Sirova Katalena, blizu Đurđevca, došlo do teške prometne nesreće u kojoj je u slijetanju automobila poginula jedna osoba.

Pročitajte i ovo Teodor Goričanec, Romina Knežić i Petar Pereža Gost Dnevnika Nove TV Instruktor letenja o specifičnosti kobnog leta, otkrio u kojem trenutku se dogodila nesreća Avion Singapore Airlines Nitko nije životno ugrožen Putnici s kobnog leta pogođenog turbulencijama i dalje u bolnici

Policija je nakon očevida izvijestila da 22-godišnji vozač nije imao vozačku te da je upravljao neregistriranim i neosiguranim automobilom i nije bio vezan pojasom. Zbog prevelike brzine udario je u ugao objekta te se nakon rotiranja zaustavio uz zapadni rub kolnika. 

U večernjim satima, oko 21:30, kod Svetog Ivana Zeline došlo je do još jednog slijetanja vozila s kolnika, pri čemu je smrtno stradala jedna osoba, izvijestili su iz policije.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene