Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kod Vinkovaca

Teška prometna nesreća: Automobilom podletio pod kamion, dvoje poginulih

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Dvije osobe su poginule u teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila u srijedu navečer kod Vinkovaca.

U srijedu, u 21:30 sati, na cesti Slakovci-Orolik, D-46 kod Vinkovaca dogodila se teška prometna nesreća. Osobni automobil podletio je pod kamion. U nesreći su poginule dvije osobe.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća kod Makarske - 2 Užasni prizori FOTO Autobus sletio u provaliju s Jadranske magistrale, sve hitne službe su na terenu Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu

Prilikom mimoilaženja dva kamiona na jednom je oštećen retrovizor. Oba kamiona su se zaustavila, a 57-godišnji vozač jednog kamiona, inače državljanin Makedonije, krenuo je prema drugom kamionu. Pri tom je na njega naletjelo osobno vozilo te ga usmrtilo. Potom je došlo do udara osobnog automobila u stražnji dio teretnog vozila srpskih registracijskih oznaka, pri čemu je smrtno stradao i vozač osobnog automobila. Na cesti između Slakovaca i Orolika, prilikom mimoilaženja teretnog automobila marke 'Mercedes' s priključnim vozilom, makedonskih registracijskih oznaka i teretnog automobila marke 'Volvo' s priključnim vozilom, srpskih registracijskih oznaka došlo je do oštećenja retrovizora dvaju vozila, piropćila je PU vukovarsko srijemska.

Oba tetetna vozila zaustavila su se na cesti te je vozač teretnog automobila marke 'Mercedes', 57-godišnji državljanin Makedonije, izašao iz vozila te se uz desni rub ceste uputio prema teretnom vozilu srpskih registracijskih oznaka.

Neposredno prije dolaska do teretnog vozila, na 57-godišnjaka je naletjelo osobno vozilo marke 'Opel Astra', vukovarskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 37-godišnjak iz Topmojevaca, krećući se iz Smjera Slakovaca prema Oroliku, nakon čega je došlo i do udara osobnog automobila u stražnji dio teretnog vozila srpskih registracijskih oznaka što je za posljedicu imalo smrtno stradavanje vozača osobnog automobila i 57-godišnjeg državljanina Makedonije.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene