Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreće na A1 i kod Šibenika

Tragičan početak Uskrsa: Troje poginulih na hrvatskim cestama

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Šibeniku je mladić (22) pao s motorom, pa ga je alkoholizirani vozač pregazio automobilom.

Prometna nesreća se dogodila na A1 na 208. kilometru prema Splitu. Jutros oko 7.40 sati na A1 u smjeru Splita na 208. kilometru, ispred tunela Sveti Rok dogodila se prometna nesreća u kojoj su poginule dvije osobe.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Petrinji Izgubio kontrolu Intervenirali i vatrogasci: Sletio u kanal, teško je ozlijeđen Kaštel zavijen u crno - 5 Tragedija u Kaštel Sućurcu Da se nije zamijenio za smjenu, iz gorućeg bi auta spašavao vlastitu obitelj: "To je nešto iz noćne more vatrogasaca"

Nesreća se dogodila kada je za sada neutvrđeni vozač upravljao osobnim vozilom marke „BMW X5“, zadarskih registracijskih oznaka, te uslijed neprilagođene brzine stanju i uvjetima na kolniku, izgubio nadzor nad upravljačem, sletio u desno van kolnika i udario u zemljano uzvišenje, pri čemu se vozilo zarotiralo, a osobe ispale iz vozila i smrtno stradale, priopćila je policija.

Očevid prometne nesreće izvršili su policijski službenici Policijske uprave ličko-senjske, a dodatna vještačenja izvršiti će se u Centru za forenzična ispitivanja, istraživanja i vještačenja „Ivan Vučetić“ u Zagrebu, poradi utvrđivanja vozača koji je upravljao vozilom.

Promet na toj dionici autoceste bio je u prekidu od 07.45 do 11.39 sati.

Motociklista palog s motora autom pregazio alkoholizirani vozač

Do nesreće sa smrtnom posljedicom došlo je u okolici Šibenika. Jutros oko 05:38 sati, na državnoj cesti D8, poginuo je 22-godišnji motociklist. Prema prvim informacijama, 22-godišnjak je izgubio nadzor nad motorom i sletio s ceste.

Vozač motocikla šibenskih registarskih oznaka kretao se iz smjera Šibenika u smjeru Vodica, a dolaskom u blizinu Autocentra "Aleksić" zbog neprilagođene brzine s motociklom izlijeće van kolnika na koji se ponovno vraća te potom pada na kolnik.U tom trenutku na njega nalijeće osobno vozilo šibenskih registarskih oznaka s kojim je iz istog smjera neprilagođenom brzinom upravljao 20-godišnji vozač iz Šibenika, s 0,5 promila u krvi, piše Dalmacija news.

Protiv 20-godišnjeg vozača će biti podnesena kaznena prijava. Tijelo stradalog je prevezeno na odjel patologije Opće bolnice Šibenik poradi obavljanja obdukcije.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene