Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Teška nesreća na zagrebačkoj obilaznici

Vozač preminuo nakon slijetanja i sudara s kombijem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći za zagrebačkoj obilaznici poginula je jedna osoba.

Nesreća se dogodila jutros oko 4:20 sati na 35. kilometru zagrebačke obilaznice kod čvora Kosnica u smjeru zapada. Vozač osobnog automobila zagrebačkih registarskih oznaka iz zasad neutvrđenih razloga sletio je s ceste i udario u zaštitnu ogradu. Automobil se od siline udarca odbio od zaštitne ograde natrag na cestu nakon čega je na vozilo naletio kombi francuskih registarskih oznaka, doznajemo iz PU zagrebačke.

Pročitajte i ovo Klevisa Ymeri Privedena je Ovo je Albanka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19) na magistrali: Voli luksuzan život, na društvenim mrežama ima tisuće pratitelja Prometna nesreća na Bundeku Prometna nesreća Sudarila se dva automobila u Zagrebu: Jedna osoba ozlijeđena

Vozač automobila hospitaliziran je nakon nesreće u KBC-u Zagreb gdje je preminuo uslijed teških ozljeda.

Prometna nesreća u Zadru, sedam ozlijeđenih

U prometnoj nesreći koja se jutros dogodila kod Zadra ozlijeđeno je sedam osoba koje su prevezene u zadarsku Opću bolnicu, doznaje se u zadarskoj policiji.

Dojavu o teškoj prometnoj nesreći kod Babinduba, na brzoj spojnoj cesti od čvora Zadar II - prema zadarskoj Luci Gaženica, poznatijoj kao 'Kalmetina', policija je primila u 8:37 sati i prema prvim informacijama u nesreći je ozlijeđeno sedam osoba.

U nesreći su sudjelovali teretnjak našičkih registracijskih oznaka, te osobno vozilo švicarskih nacionalnih oznaka. U tijeku je policijski očevid, pa se promet preusmjerava kroz mjesto Sukošan.

 

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene