Obavijesti Video Pretražite Navigacija
izvanredna

Strani mediji se raspisali o Hrvatskoj: Ustavni sud blokirao Milanoviću put za sastavljanje vlade, ali kad bi mu to uspjelo...

Teška nesreća na A1

U sudaru cisterne i kamiona došlo do izlijevanja goriva

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U teškoj prometnoj nesreći na autocesti A 1 Zagreb-Split došlo je do sudara cisterne s gorivom i kamiona prilikom čega se izlilo 7.000 litara benzina.

Nesreća se dogodila na dvadesetom kilometru autoceste u smjeru Zagreba sinoć oko 23 sata, između odmorišta Desinec i izlaza Zdenčina. Uslijed udara, cisterna se prevrnula na bok i iz nje je prema prvim informacijama iscurilo 7.000 litara benzina, potvrdila je za Dnevnik.hr Kata Gojević, glasnogovornica Ministarstva zaštite okoliša.

Pročitajte i ovo Autocesta Stanje u prometu Ponovno otvorena autocesta A1 u smjeru juga, u prekidu su neke trajektne linije Kamion se zabio u kuću kod Vinkovaca zabio se u kuću FOTO Šokantno svjedočanstvo: "Zatresla se kuća, žena vrišti i plače, pao je krov na dijete"

ŽC 112, koji je dojavu zaprimio u 22:55 sati odmah je o događaju izvijestio JVP Karlovac, JVP Zagreb i ARZ d.o.o.- službu za održavanje, inspekciju zaštite okoliša, vodopravnu inspekciju i Hrvatske vode.

Vatrogasne službe polijevale su pjenom mjesto nesreće da ne bi došlo do zapaljenja, a kako doznajemo iz Ministarstva trenutno se čisti okolno tlo.

Dionica autoceste A1, Jastrebarsko-Zagreb, u smjeru Zagreba zatvorena je odmah nakon nesreće, a cijela dionica Karlovac-Zagreb zatvorena je od 01:45 sati radi saniranja mjesta nesreće. Promet se odvijao obilazno starom karlovačkom cestom.

Ovlaštena tvrtka ARZ d.o.o. angažirana je za sanaciju mjesta nesreće, koja se nastavila i tijekom dana. Promet je u smjeru Zagreba normaliziran u 06:30 sati.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene