Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Vozačica izgubila kontrolu

Tar: U frontalnom sudaru tri žene ozlijeđene

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Vozačica Vectre u zavoju je izgubila nadzor nad vozilom i prešla u sporotnu traku.

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer oko 20 sati na županijskoj cesti 5040, na području općine Kaštelir – Labinci, dvije su osobe teže, a jedna je lakše ozlijeđena.

Pročitajte i ovo Prometna nesreća u Splitu - 7 prometna nesreća Dvije osobe ozlijeđene: Udario pješaka pa završio na krovu Gužva na zagrebačkoj obilaznici - 1 ogromna gužva FOTO Kilometarska kolona na zagrebačkoj obilaznici: "Ovo je užas, stojimo. Od Prečkog mi je trebalo čak 50 minuta"

Nesreća se dogodila kada je 64-godišnjakinja s područja Vižinade, koja je upravljala vozilom marke Opel Vectra pulskih oznaka iz smjera Kaštelira prema Taru po izlasku iz nepreglednog zavoja udesno, zbog neprilagođene brzine kretanja, izgubila kontrolu nad upravljačem i prešla na suprotnu kolničku traku. U tom je trenutku iz suprotnog smjera naišlo vozilo marke Citroen C2, pulskih oznaka, kojim je upravljala 25-godišnjakinja iz Višnjana te je nakon frontalnog sudara dvaju vozila, Citroen odbačen izvan kolnika, dok se Opel zarotirao i ostao na lijevoj strani ceste.

U nesreći je 64-godišnjakinja lakše ozlijeđena, dok su 25-godišnjakinja i njena suvozačica, 28-godišnjakinja iz Višnjana zadobile teške tjelesne ozljede. Protiv 64-godišnjakinje s područja Vižinade slijedi kaznena prijava za izazivanje prometne nesreće. (Agencija Vlm)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene