Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Incident u Dubravi

Taksisti urinirali pa napali ženu, jedan je izgrizao

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četvorica taksista u nedjelju oko 15 sati prvo su verbalno, a zatim i fizički napali jednu ženu, a potom i njezinog supruga.

Incident se dogodio kod tržnice u Dubravi, u Koledinečkoj ulici, kada je žena, rođena 1961. godine, upozorila četvoricu muškaraca, svi u dobi između 25 i 41 godinu, koji su urinirali u javnosti.

Pročitajte i ovo Slika nije dostupna OKUPILI SE VOZAČI i GRAĐANI Kaos u Novom Beogradu: Policija blokirala cestu zbog oduzimanja vozila CarGoa, uhićen i odvjetnik Taksist Željko Legac ne dostavlja račune (Foto: Dnevnik.hr) ne dostavljaju račune Nisi sama – ideš s nama! Oni vraćaju vjeru u ljude: ''Samo da mi žena ne sazna'', ''To čovjek osjeti u sebi''

Dvojica muškaraca ženu su na to prvo verbalno napali i vrijeđali, a jedan od njih potom je na nju i nasrnuo.

>> U Hrvatskoj uhićen Nijemac kojemu prijeti bičevanje u Maleziji

Ženi je u pomoć pritekao njezin suprug, kojeg su nakon vrijeđanja napala sva četvorica muškaraca, rekli su za Dnevnik.hr u PU zagrebačkoj.

Sva četvorica su privedena u policijsku postaju i prekršajno obrađena. Utvrđeno jwe da su svi bili pod utjecajem alkohola, a najviše promila, čak 2,35, pronađeno je u krvi najagresivnijeg Ž.G.

Kako neslužbeno doznajemo, izgrednici su nosili službene uniforme Taxi Cammea. Kako pišu 24sata, nesretna žena je u incidentu zadobila i ugrize.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene