Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Svjedoci o pljački banke

'Sve se odvilo u minuti, vidjele su mu se samo oči'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
'Došao je ovdje, mi smo mu predali novce, on je išetao i to je to. Jako smo se prestrašili, ipak je imao pištolj', ispričao je zaposlenik Jadranske banke.

'Bez brige, bez pištolja sam', govorila je sa smiješkom gospođa dok je ulazila u poslovnicu Jadranske banke u zagrebačkoj Martićevoj ulici. Ista ta poslovnica opljačkana je dan ranije, u ponedjeljak u 15.50 sati, neposredno prije zatvaranja.

Time barem nakratko uspijeva izmamiti osmijeh na lice A. L. (42), zaposlenici koja je dan prije s kolegom F. Č. (20) i zaštitarom (22) proživjela stresnu pljačku.

Pročitajte i ovo Ilustracija Materijalna šteta Više je osoba napalo sirotu ženu na autobusnoj stanici u Zagrebu: Ukrali su joj ruksak Ilustracija napadnutog dostavljača hrane Jedan lakše ozlijeđen U Zagrebu dva napada na dostavljače hrane

Na radnom mjestu su dok ne nađu njihove zamjene, a onda će na bolovanje, priča nam mladi zaposlenik, još uvijek potresen pljačkašem koji je s maramom na licu u njega uperio pištolj. Iako neraspoložen za razgovor, otkriva nam poneke detalje.

'Sve se odvilo u minuti, vidjele su mu se jedino oči, došao je ovdje, mi smo mu predali novce, on je išetao i to je to. Jako smo se prestrašili, ipak je imao pištolj', govori nam zaposlenik Jadranske banke koji je pljačkašu predao navodno preko 100.000 kuna.

Opljačkana banka u središtu Zagreba, razbojnik u bijegu

Zaštitar tvrtke Adriatic security bio je bespomoćan pred nemilosrdnim pljačkašem koji je u najvećoj mogućoj tišini opljačkao banku pred kraj radnog vremena. Njega je jučer mijenjao kolega. Kraj radnog vremena bio je olakotna okolnost jer se na sreću nitko od stranaka nije nalazio u banci za vrijeme razbojničkog pohoda. (Agencija VLM)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene