Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Izašli iz zatvora

Svi osječki grobari pušteni na slobodu

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što su podobivali izvanredne otkaze u poduzeću Ukop, svih 13 osječkih grobara pušteno je da se brani sa slobode. Tereti ih se za više kaznenih djela teške krađe i povrede mira pokojnika.

Sudac istrage osječkoga Županijskog suda, na prijedlog osječkoga Općinskoga državnog odvjetništva, ukinuo je istražni zatvor za svih 13 zaposlenih u osječkome pogrebnom poduzeću Ukopu, koji su osumnjičeni za više kaznenih djela teške krađe i povrede mira pokojnika, izvijestio je danas taj sud na internetskim stranicama.

Pročitajte i ovo Požar u Osijeku Tijekom noći VIDEO Veliki požar u Osijeku: Vatra progutala napuštenu halu HŽ-a Slika nije dostupna Zbog mogućnosti ponavljanja Osijek ostao bez grobara

>> Osijek ostao bez grobara

Istražni zatvor od mjesec dana koji je osumnjičenicima određen nakon uhićenja 7. i 8. veljače, ukinut je jer im je tvrtka Ukop 12. veljače uručila rješenja o izvanrednom otkazu ugovora o radu.

Dodaje se kako je time nestao zakonski razlog zbog kojeg im je bio određen istražni zatvor - opasnost od ponavljanja kaznenih djela za koja ih se tereti. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene