Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bježao i kršio propise

Švercer cigareta pokušao pregaziti policajca

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Švercer cigareta pokušao je jučer ujutro na Trešnjevci opelom vectrom pregaziti policajca, doznaje se od zagrebačke Policijske uprave.

Policija je tijekom noći na Selskoj cesti uočila parkiranu vectru i u njoj šteke cigareta prekrivene tepihom. Kada je ujutro osumnjičeni 40-godišnjak došao i krenuo vozilom, policija ga je pokušala zaustaviti, no on se dao u bijeg, pri čemu je počinio nekoliko prometnih prekršaja.

Pročitajte i ovo Ilustracija Dozivali upomoć Nova akcija spašavanja migranata: Ostali na povišenom djelu kojeg je okružila voda Goran Gašpert i Tea Švob Tea Švob Spasila je utopljenika iz mora, jedna je od rijetkih policajki na motoru, a sada je dobila novo priznanje

Kada je u jednom trenutku policajac na semaforu prišao vectri, osumnjičenik ga je pokušao udariti vozilom, no nije uspio. Zatim je izišao je iz automobila i dao se bijeg, ali policajci su ga sustigli i svladali, pri čemu su ga lakše ozlijedili. Liječničku pomoć pružila mu je ekipa Hitne medicinske pomoći, a slijedi prekršajna i kriminalistička obrada.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene