Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Radi se o desetak kostiju

Sutra potvrda jesu li kosti pronađene na obali Drave ljudske

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kosti koje su jutros pronađene na lijevoj obali Drave između Gornjeg Hrašćana i Trnovca, u Međimurskoj županiji, pri izgradnji nasipa su na Odjelu patologije Županijske bolnice u Čakovcu i sutra će se znati jesu li ljudske, kako se pretpostavlja, izjavio je glasnogovornik međimurske Policijske uprave Krunoslav Gosarić.

Riječ je o dvadesetak kostiju koje su oko 10 sati pronašli radnici Vodogradnje iz Varaždina. Nakon pronalaska kostiju radovi su zaustavljeni, a međimurska policija obavila je očevid nakon čega su kosti prevezene u Županijsku bolnicu u Čakovec.

Pročitajte i ovo Ilustracija istražuju se detalji Na požarištu pronađene kosti nepoznate osobe, vlasnica kuće nije dojavila da gori Ilustracija Odbačeno tijelo Strašan zločin u susjedstvu: Šetači pronašli ljudske kosti, velika potraga za 38-godišnjim ubojicom

'Prije nekoliko godina već smo istraživali ovu lokaciju zbog sumnje da se na tom području grobnica žrtava ubijenih nakon Drugoga svjetskog rata. Ako analiza pokaže da su kosti ljudske, grobište će se posebno označiti', zaključio je Gosarić.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene