Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubojstvo pored Šibenika

Supruzi presudio čekićem zbog obiteljskih financija

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Šibenska policija službeno je u četvrtak potvrdila kako za smrt 72-godišnje švedske državljanke, koja je srijedu pronađena mrtva u obiteljskoj kući u Dubravi, pored Šibenika, sumnjiči njezinog 68-godišnjeg supruga.

Kako je izvijestila policija, nakon dovršene istrage utvrđeno je kako je muškarac 29. lipnja između 5,30 i 6 sati u Dubravi kod Šibenika, u obiteljskoj kući, nakon verbalnog sukoba oko obiteljskih financija, 72-godišnju suprugu nekoliko puta čekićem udario u glavu, uslijed čega je od zadobivenih ozljeda preminula.

Pročitajte i ovo Duško Tanasković na suđenju za ubojstvo Gorana Vlaovića - 5 Hladnokrvna likvidacija Ubojici sa Zrća 19 godina zatvora: Odbio doći u sudnicu na izricanje presude Ilustracija Ostavljena djeca Tijelo nestalog dječaka (13) pronašli zakopano u napuštenom povrtnjaku: Prije smrti prebacio je novac s računa

Po dovršenom kriminalističkom istraživanju muškarac je, uz kaznenu prijavu Županijskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave šibensko-kninske. (Hina)
 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene