Obavijesti Video Pretražite Navigacija
U tijeku je očevid

Sumnja se na ubojstvo: U Dalju pronađena mrtva žena (46)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nakon što je pronađeno mrtvo tijelo 46-godišnjakinje, pregledom mjesta događaja pronađeni su tragovi koji upućuju na nasilnu smrt.

U Dalju, u Osječko-baranjskoj županiji, u četvrtak je pronađeno mrtvo tijelo 46-godišnjakinje, a policija sumnja na nasilnu smrt.

Pročitajte i ovo Ivica Kropek, voditelj Službe općeg kriminaliteta policije Dva ubojstva Osumnjičeni za ubojstvo supruge imao je dozvolu za oružje, a policija otkrila i što se zna o ubojstvu na Srednjacima Danka Ilić Tijelo nije pronađeno Načelnik policije o Dankinim ubojicama: "Oni o tome govore hladno, kao da su udavili mače". Otkrio i moguće razloge zašto kriju gdje je tijelo djevojčice

Tijelo je pronađeno u obiteljskoj kući, u ulici Josipa Astaloša u Dalju, a policija je dojavu o događaju zaprimila oko 10:30 sati.

Pregledom mjesta događaja pronađeni su tragovi koji upućuju na nasilnu smrt. U tijeku je očevid koji, uz nazočnost policijskih službenika, vodi osječko Županijsko državno odvjetništvo (ŽDO), nakon čega slijedi kriminalističko-istraživanje, s ciljem utvrđivanja točnih okolnosti ovoga događaja, izvijestili su u osječko-baranjskoj Policijskoj upravi. (Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene