Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Suđenje za ubojstvo

Starcu u hranu 'slučajno' razmrvila veću količinu tableta za smirenje?!

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na Županijskome sudu u Rijeci danas je počelo suđenje 47-godišnjoj Behari Pijanović za ubojstvo 81-godišnjeg susjeda Ratka Crljenice, kojemu je u kolovozu ove godine u Rijeci podmetnula u hranu razmrvljene tablete.

Pijanović je optužena da je Ratku Crljenici 22. kolovoza u hranu podmetnula veću količinu razmrvljenih tableta za smirenje. Nakon što je prijavila policiji da Crljenica ne daje znakove života, priznala je što je učinila. Danas se je pak nakon pročitane optužnice rekla kako se ne osjeća krivom, a zatim je u raspravi rekla da ga je čuvala 'dok ga nije otrovala'.

Pročitajte i ovo Ilustracija Drama u Japanu Jedna osoba umrla, a deseci u bolnici zbog tableta: Farmaceutski div povukao ih iz prodaje, sve se istražuje Povlači se dimljena kobasica Bakterija Listeria Povlači se suhomesnati proizvod, provjerite jeste li ga kupili

Danas je svjedočio muž Behare Pijanović, koji je rekao da je ona čuvala Ratka Crljenicu, ali nikad za to nije dobila novac. Ocijenio je da ga Behara nije mogla ubiti te da se vjerojatno dogodio nesretan slučaj.

Svjedočila je i Crljeničina kći, koja je izjavila da je Behari za njegovo čuvanje davala 500 kuna na mjesec, što ona katkad nije željela primiti. Potvrdila je da je Behari dala nekoliko kutija tableta 'Praxiten' uz uputu da ih da Crljenici ako ne bude mogao zaspati. Behara je pak navela da je upravo te tablete izmrvila, izmiješala ih s hranom i dala Crljenici.

Glavna rasprava nastavlja se sutra.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene