Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubili sinovu nevjenčanu suprugu

Suđenje majci i sinu Lambert zbog ubojstva izgladnjivanjem

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Za okrutno ubojstvo tridesetogodišnje djevojke na riječkom je sudu nastavljeno suđenje majci i sinu Alenu i Anki Lambert. Njih se tereti da su je usmrtili, na iznimno okrutan način, izgladnjivanjem.

Anka i Alen Lambert optuženi su za teško ubojstvo tridesetogodišnjakinje u svibnju 2006. godine. Alenova nevjenčana supruga prema optužnici preminula je od gladi i žeđi te je pretučena bejzbol palicom. 

Pročitajte i ovo Jemen (Foto: AFP) Najgora nestašica hrane u 100 godina Teška humanitarna kriza u Jemenu: 85.000 djece preminulo od gladi, 14 milijuna ljudi ostavljeno bez pomoći Za sebe kažu kako su nevidljiva djeca, zaboravljeni i marginalizirani od društva (Foto: Dnevnik.hr) - 2 Tragične životne sudbine Oni su ''nevidljiva djeca'': Zaboravljeni su i marginalizirani od društva

>> Počelo suđenje majci i sinu zbog izgladnjivanja djevojke do smrti

Suđenje je počelo ispočetka zbog formalnih razloga, a optuženi su u pritvoru proveli već dvije godine. Suđenje se nastavlja sutra, a ukoliko im se po njegovu završetku dokaže krivnja, optuženi bi mogli dobiti kaznu dugotrajnoga zatvora zbog okrutnog ubojstva.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene