Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nastavak suđenja

Svjedočenje toksikologinje: Davidu Komšiću u krvi su nakon ubojstva pronađeni tragovi marihuane

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od 10 sati nastavljeno je suđenje Davidu Komšiću (20) za okrutno ubojstvo bivše djevojke Kristine Krupljan.

Suđenje Davidu Komšiću nastavljeno je ispitivanjem vještaka.

Pročitajte i ovo David Komšić (Foto: Dnevnik.hr) dobio bi najviše 10 godina Novi obrat u slučaju Komšić: Ubojica traži da mu se sudi kao žrtvi nakon što je 88 puta izbo trudnu Kristinu Krupljan Slika nije dostupna olakotne okolnosti Trudnu djevojku (18) brutalno izbo nožem: Vrhovni sud smanjio kaznu Davidu Komšiću

Na klupu za svjedoke prva je sjela vještakinja toksikologinja i sudu rekla kako su Komšiću vještačenjem nakon ubojstva pronađeni tragovi koji upućuju na konzumaciju marihuane.

Vještakinja je dodala kako se ipak ne može pouzdano utvrditi je li David Komšić konzumirao marihuanu neposredno prije ubojstva ili ranije, a to je pojasnila obrazloženjem da ako se osobi utvrdi preko dva nanograma THC-a u krvi, onda je ta osoba marihuanu konzumirala nedavno. Komšiću je pak pronađen 1,1 nanogram THC-a u krvi sedam i pol sati nakon događaja, dodala je.

Na prethodnim ročištima svjedočile su Komšićeve sestrične Mia i Leonarda Perić, tete Ljubica Marjanović i Antonia Perić te roditelji, dok su njegove sestre odbile svjedočenje.

Mia Perić sudu je rekla da nije čula niti vidjela Komšića da prijeti bivšoj djevojci, a njezina sestra Leonarda izjavila je da joj se ubijena Kristina Krupljan jednom povjerila da je David tuče.

Komšićeve su tete svjedočile da su se David i Kristina stalno svađali i mirili zbog ljubomore. Komšićeva teta Antonia poručila je da njezin nećak nije monstrum kakvim ga se opisuje, već da je on "dobar dečko".

Davida Komšića tereti se za teško ubojstvo bivše djevojke, koju je na posebno okrutan način izbo nožem čak 88 puta.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene