Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Kroz križanje na crveno

Sudar u Splitu: Dvojica teško ozlijeđeni, jedan životno ugožen

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Četiri su osobe lakše, a dvije teže ozlijeđene od čega je jedna životno ugrožena u prometnoj nesreći koja se dogodila jutros u Splitu, doznaje se danas u Policijskoj upravi splitsko-dalmatinskoj.

Još se točno ne zna kako se dogodio sudar između mercedesa i toyote jer policija utvrđuje tko je od vozača prošao kroz križanje ulica Slobode i Domovinskog rata na crveno svjetlo na semaforu. Za sada je potvrđeno kako je mercedes pod utjecajem alkohola vozio 27-godišnjak koji je prošao bez ozljeda, dok su njegovi putnici (32) i (30) zadobili lakše tjelesne ozljede.

Pročitajte i ovo Sudar u Buzinu - 2 Kombi oduzeo prednost Opelu Sudar u Buzinu: Hitna prevezla jednu osobu u bolnicu Vožnja u suprotnom smjeru Što mu je bilo? VIDEO Snimka koja ledi krv u žilama: "Pogledajte kako je kamikaza zamalo izazvao sudar!"

Teže su prošli vozač toyote (32) koji je teže ozlijeđen i zadržan je u Kliničkom bolničkom centru Split i suvozač 36-godišnji talijanski državljanin koji je smješten na Jedinicu intezivnog liječenja i liječnici se bore za njegov život. Lakše je ozlijeđen i još jedan putnik iz toyote (31).

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene