Obavijesti Video Pretražite Navigacija

Strava u Stobreču: U moru pronađeno beživotno tijelo 11-godišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na plaži u Stobreču nedaleko Splita pronađeno je beživotno tijelo 11-godišnjeg dječaka.

Stravičan događaj zbio se u subotu u prijepodnevnim satima, potvrdila je PU splitsko - dalmatinska.

Pročitajte i ovo Vrućine, ljeto i more - 1 Pijte vodu i čuvajte se Stigle ljetne vrućine, no mnogi osvježenje nisu mogli pronaći: "Gori na sve strane, s poda, od gore, još maske i rukavice, ne znam koliko ćemo izdržati" Slika nije dostupna Tema dana Kako se štitite od vrućina?

Pretpostavlja se da je dječaku pozlilo od prekomjernog izlaganja suncu i visokim temperaturama koje zadnjih tjedana ne jenjavaju u Dalmaciji.

>> U protekla 24 sata utopila se dva mladića

Neslužbeno doznajemo da je dječak, inače zdrav, veseo i živahan, stigao na kupanje u pratnji prijatelja koji su nakon nekog vremena zamijetili da je 11-godišnjak nestao. Njegovo beživotno tijelo pronašli su kako pluta u moru, nedaleko mjesta na kojem su se smjestili na plaži.

PU splitsko - dalmatinska potvrdila je još jedan tragičan slučaj koji se jučer zbio nedaleko otoka Sv. Jeronim nedaleko Hvara. 30-godišnjoj turistkinji iz Južne Koreje pozlilo je tijekom plivanja te je preminula. Pretpostavlja se da je nesretnoj ženi pozlilo zbog prekomjernog izlaganja suncu.

 Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene