Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Povjerila se prijateljicama

Strava u Splitu: Očuh 5 godina silovao pokćerku (13)

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija je uhitila 43-godišnjaka sa šireg splitskog područja zbog sumnje da je punih pet godina seksualno iskorištavao svoju 13-godišnju pokćerku.

Monstruozni očuh je uhićen i uz prijavu za kazneno djelo spolnog odnosa s djetetom jučer poslijepodne doveden je na ispitivanje u Županijsko državno odvjetništvo, piše Večernji list.

Pročitajte i ovo Ilustracija ubacili joj "prozirnu kapljicu"? Kruži uznemirujuća snimka o brutalnom silovanju djevojke: "Nađena je u garaži sva krvava, bez gaćica, raščupana..." Pedofilija - 2 Određen istražni zatvor Učitelju prijavljenom za zlostavljanje djece policija je pratila mobitel: Javnosti je poznat u kulturnim i crkvenim krugovima

Sudac istrage Mlađan Prvan odredio mu je istražni zatvor zbog posebno teških okolnosti te mogućnosti ponavljanja djela i utjecaja na svjedoke.

Zbog seksualnog iskorištavanja djeteta 43-godišnjem silovatelju prijeti kazna zatvora od 5 do 40 godina. Neslužbeno se doznaje kako se djevojčica nedavno povjerila prijateljicama.
 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene