Obavijesti Video Pretražite Navigacija
ISTRAGA U TIJEKU

STRAVA U KARLOVCU - U studentskom domu silovana djevojka, policija privela 20-godišnjaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Gnjusni napad dogodio se tijekom noći sa subote na nedjelju. Ravnatelj doma Davor Jurčević kaže da stanari moraju biti odogovorni za svoje ponašanje.

Karlovačka policija potvrdila je u utorak da je privela 20-godišnjeg mladića kojega sumnjiči da je u noći sa subote na nedjelju silovao punoljetnu žensku osobu, a doznaje se da se silovanje dogodilo u studentskom domu u Karlovcu.

Pročitajte i ovo Ilustracija Strašno Djevojčica se onesvijestila tijekom svjedočenja: 17 mladića mjesecima ju je silovalo Zatvor Padinska Skela Robijao zbog 250 eura Stravičan zločin u susjedstvu: Završio u zatvoru zbog petarde, cimeri ga silovali drškom metle, tjerali da pije mokraću i na kraju ubili

Ravnatelj karlovačkog Studentskog centra Davor Jurčević rekao je Hini kako je policija u ponedjeljak privela jednog njihovog stanara, ali da on nema saznanja o tome što se točno dogodilo.

Izrazio je žaljenje ako je, pokažu li se točnima takve informacije, u noći sa subote na nedjelju taj mladić silovao jednu njihovu stanarku, naglasivši da je u studentskom domu kontrola ulazaka i izlazaka bolja nego u drugim domovima, jer porta i recepcija rade 24 sata na dan, a u zgradu se ulazi uz osobne kartice.

"Mi ne znamo što se točno dogodilo i najbolje je da se istraga vodi u miru, pogotovo zbog interesa zaštite žrtve. No, želim naglasiti da su naši stanari punoljetni, da se druže po dnevnim boravcima koji su na svakom katu, kao i čajne kuhinje, i ma što se događa među njima, moraju znati da su odgovorni za svoje ponašanje", rekao je Jurčević.

Upitan jesu li katovi odvojeni po spolu, Jurčević je kazao da nisu, kao ni u drugim domovima poput onih u Zagrebu. Međutim, postoji mogućnost da uz posebnu izjavu smještaj u dvokrevetnu studentsku sobu dobiju mladić i djevojka, što u karlovačkom domu zasad nije učinio nijedan od 150 stanara.

Prve su informacije govorile kako je bila riječ o pokušaju, no čini se kako je ipak došlo do počinjenja kaznenog djela. Po podacima kojima raspolaže Kaportal, i osumnjičeni mladić i njegova žrtva stanari su studentskog doma. Mladić je nakon ispitivanja uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku. (D.B/Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene