Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ubijena hladnim oružjem

STRAVA KOD NAŠICA Traga se za ubojicom djevojke (17): ''Svi smo izbezumljeni''

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Tijelo 17-godišnje djevojke pronađeno je u ponedjeljak ujutro oko 7 sati u blizini željezničke stanice u Koški. Riječ je o nasilnoj smrti.

Stravično ubojstvo kod Našica. Policija je jutros na željezničkom kolodvoru pronašla beživotno tijelo 17-ogodišnje djevojke.

Pročitajte i ovo Spašavanje posjetitelja iz žičare u Turskoj Ozlijeđeno deset osoba VIDEO Strašna nesreća na žičari u Turskoj: Jedna osoba poginula, još traje evakuacija zaglavljenih u kabinama Nesreća kod Varaždina - 4 Tragedija kod Varaždina Maleno mjesto zavijeno u crno, sumještani se opraštaju od poginulih: "Žalosno je"; Policija poslala posebno upozorenje

''Policija još uvijek traga za počiniteljem, a nije poznat ni motiv stravičnog ubojstva. 17-godišnja djevojka je mještanka Koške. Najvjerojatnije je ubijena hladnim oružjem. Uspjeli smo doznati da se djevojka do napuštene lokacije dovezla svojim biciklom. Djevojku je pronašao slučajni prolaznik'', izvijestila je reporterka Dnevnika Nove TV Anita Martinović.

Ranije nam je iz Policijske uprave osječko-baranjske potvrđeno da se sumnja na nasilnu smrt. Očevid je završen, ali niti počinitelj niti motiv nisu poznati.

Za ubijenu djevojku svi kažu da je bila mirna, tiha i povučena i da ničim nije privlačila pozornost.

"Nakon očevida postoje okolnosti koje upućuju da je došlo do nasilne smrti nad mlađom ženskom osobom. Policijski službenici u suradnji s državnim odvjetništvom provode daljnje izvide u cilju utvrđivanja identiteta kao i svih okolnosti ovoga događaja", rekao nam je Darijo Premec, glasnogovornik PU osječko-baranjske.

Mještani Koške izbezumljeni su. ''Sve je strah'', rekao nam je Milan Ožanić koji kaže da je sada najveće pitanje tko je to učinio.
 

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene