Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nesreća u radionici

Strava kod Kutjeva: Popravljao traktor, prignječila ga hidraulična pumpa

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
U Ovčarama blizu Kutjeva poginuo je radnik u mehaničarskoj radionici. Pokušavao je popraviti traktor, no navodno ga je naglo prignječila hidraulična pumpa.

U mehaničarkoj radionici kutjevačkog kombinata u mjestu Ovčare, u poslijepodnevnim je satima smrtno stradao muškarac iz obližnjeg Vetova.

Pročitajte i ovo Požar u istanbulskom noćnom klubu U centru Istanbula VIDEO Užas u noćnom klubu: U strašnom požaru poginulo 29 ljudi, pet osoba privedeno Užas u Kaštelima Dvojica ranjenih FOTO Društvenim mrežama kruži snimka užasa u Kaštelima: Zbog parkinga pucao u HGSS-ovca, drugog napao sjekirom, napadač od ranije poznat policiji

>> U kafić pokušao ući TRAKTOROM, dvoje ozlijeđenih na terasi

Navodno ga je prignječila hidraulična pumpa dok je popravljao traktor, pišu 24 sata. Nesretnik je preminuo na mjestu događaja, a kolega koji mu je dotrčao u pomoć od šoka se onesvijestio.

Hidraulika navodno nije radila pa se radnik sagnuo ispod kabine kako bi je popravio. U tom je trenutku pumpa navodno iznenada proradila te je došlo do tragedije.

Muškarca su ispod traktora morali izvlačiti vatrogasci. Policija je na mjestu događaja započela očevid, nakon kojega bi trebalo biti poznato više detalja o okolnostima ovog događaja.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene