Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Koban neoprez

Staricu zahvatila vatra iz peći, preminula od opeklina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od posljedica opeklina od vatre iz peći, u Općoj bolnici u Vinkovcima preminula je jučer 85-godišnja žena iz Babine Grede, potvrdila je danas policija.

Do ozljeđivanja starice došlo je na Badnjak 24. prosinca, oko 9 sati, u trenutku kada je starica neoprezno rukovala peći na kruto gorivo u svojoj kući u Ulici Vladimira Nazora bb u Babinoj Gredi. 'U jednom trenutku otvoreni plamen iz peći zahvatio je starici odjeću, a vatra je zahvatila noge, trup i ruke', izjavio je glasnogovornik PU vukovarsko-srijemske Luka Barunčić.

Pročitajte i ovo Ilustracija Oglasio se vlasnik UZNEMIRUJUĆI VIDEO Konobarica palila šank, vatra zahvatila goste: "Cura je trčala okolo i derala se, prijatelj je imao zapaljena leđa" Požar u tvrtki Ekohold u Brckovljanima - 1 Vatra u Brckovljanima FOTO Požar kod Dugog Sela stavljen pod kontrolu: Širio se nesnosan smrad, vatrogasci pozvali pomoć kolega

Starica je živjela sama u kući, a prema Barunčićevim riječima, uspjela je sama ugasiti plamen po sebi te je potom zatražila pomoć od susjeda.

Prevezena je u vinkovačku bolnicu, no unatoč naporima liječnika preminula je dan kasnije, jučer u 15 sati, od posljedica zadobivenih ozljeda. (Hina)

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene