Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Lukavi lopovi

Staricu pokrao muškarac u plavoj kuti, rekao je da je iz Plinare

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Kada se žena vratila s posljednjim računom za plin, primijetila je da je nepoznati muškarac iskoristio prikladan trenutak i otuđio novčanik

82-godišnja V. Š. otvorila je u ponedjeljak 28. studenoga vrata svog doma muškarcu u plavoj kuti. Predstavio se kao djelatnik Plinare kazavši da je došao zamijeniti brojilo.

Pročitajte i ovo Pljačka vozila FINA-e u Rijeci Riješena velika pljačka VIDEO Pao pljačkaš kombija FINA-e, policija objavila dramatičnu snimku uhićenja: "Policija je, gospođo", "Dijete mi spava" Pripreme za popis stanovništva - 5 opljačkana žena Policija upozorava građane: Već su se pojavili lažni popisivači stanovništva, prave ćete ovako prepoznati

Osamdesetdvogodišnju vlasnicu stana u Ružmarinki u Maksimiru muškarac u plavom zamolio je da mu preda potvrdu o plaćenom računu.

Kada se žena vratila s posljednjim računom za plin, primijetila je da je nepoznati muškarac iskoristio prikladan trenutak i otuđio novčanik u kojem su se nalazili osobni dokumenti, bankovna kartica i nekoliko desetaka tisuća kuna. (Agencija VLM)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene