Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sukob u toplicama

Starac dobio bocom u glavu pa izbo napadača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Zagorska policija priopćila je danas da je podnijela kaznene prijave zbog pokušaja ubojstva protiv 69-godišnjaka i 85 -godišnjaka koji su se potukli u Tuheljskim toplicama.

Oni su se jučer žestoko posvađali ispred trgovine tuheljske Poljoprivredne zadruge i razljućeni 69-godišnjak, inače štićenik Doma za starije i nemoćne Rezidencije Kastelan, iznenada je bocom udario po glavi 85-godišnjaka, koji je pao, a napadač ga je nastavio udarati.

Pročitajte i ovo Ilustracija KBC Split Muškarac napadnut nožem u Splitu, policija privela dvije osobe Ilustracija Užas u Beogradu Užas u susjedstvu: Tri krvava okršaja noževima u nekoliko sati, jedan muškarac izboden na smrt

Kako bi se obranio od napada mlađeg muškarca, 85-godišnjak je iz džepa izvadio džepni nožić te napadaču zadao dvije ubodne rane po tijelu, lakše ga ozlijedivši. Ozlijeđeni 69-godišnjak prevezen je u zabočku Opću bolnicu gdje je zadržan na liječenju.  Protiv obojice podnijete su kaznene prijave za kazneno djelo ubojstva u pokušaju, a protiv mlađeg podnijeta je i prekršajna prijava za narušavanje javnog reda i mira.(Hina)

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene