Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bez liječničke dokumentacije

Srpkinja htjela u Hrvatsku unijeti 210 tableta s popisa opijata

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Na graničnom prijelazu Bajakovo u osobnom automobilu talijanskih oznaka pronađeno je 210 tableta za koje vlasnica nije imala liječničku dokumentaciju. Protiv 59-godišnje srpske državljanke Prekršajnom sudu u Vinkovcima dostavljen je optužni prijedlog.

Na cestovnom graničnom prijelazu Bajakovo, pri ulazu u Hrvatsku, djelatnici carine u suradnji s policijskim službenicima kontrolom osobnog automobila marke Mercedes talijanskih oznaka, kod 59-godišnje srpske državljanke, putnice u vozilu, u osobnim stvarima pronašli su 210 tableta, koje se nalaze na popisu opojnih droga i psihotropnih tvari, a za koje vlasnica nije imala liječničku dokumentaciju.

Pročitajte i ovo Ilustracija Opoziv proizvoda Povlače se ove tablete, za jednu skupinu ljudi mogu biti opasne Slika nije dostupna Carinici imali pune ruke posla Bajakovo: Uhvaćen ilegalac, zaplijenjene tablete i pištolj

>> Vinkovci: U šest mjeseci prokrijumčarili 37 kg droge

Protiv 59-godišnje srpske državljanke, Prekršajnom sudu u Vinkovcima dostavljen je optužni prijedlog radi počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe opojnih droga. (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene