Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Bizarna prometna nesreća u Puli

Spotaknu se, pao na kolnik i pregazio ga auto

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Od posljedica neobične prometne nesreće koja se jutros u 5.15 sati dogodila na Mornaričkom trgu preminuo je 31-godišnji A.R. iz Pule.

Mladić se hodajući ulicom, u jednom trenutku spotaknuo i pao na kolnik upravo u trenutku kada je tim dijelom prometnice naišao 'bmw' kojim je upravljao 57-godišnji Z.B. iz Pule, piše barkun.hr.

Pročitajte i ovo Kazna za parkiranje Pula 15 eura Bizaran slučaj u Puli: Županijski tužitelj pod istragom zbog kazne za parkiranje Tvrđava Monvidal Teško ozlijeđena Muškarac gurnuo ženu s pulske tvrđave: Pala s visine od pet metara i završila u bolnici

Pješak je od udara zadobio teške ozljede od kojih je preminuo u pulskoj Općoj bolnici u 9.50 sati. 

Istražna sutkinja Županijskog suda u Puli Sena Midžić Putigna naložila je obdukciju tijela i vještačenje vozila, izvijestila je PU istarska.

>> Usmrtio pješakinju i pobjegao s mjesta nesreće

>> Strava na cesti Zagreb-Sisak: Troje poginulo, troje ozlijeđeno

>> Vozač sletio s ceste i poginuo

>> Pijani vozač ubio putnika

Tako se crna statistika tijekom vikenda na hrvatskim prometnicama popela na sedam osoba. U prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć u Lekeniku, poginulo je troje ljudi, dok je prilikom slijetanja automobila s ceste u karlovačkom predgrađu Kaštel, smrtno stadao 21-godišnji vozač. 72-godišnja Koprivničanka, preminula je od ozljeda nakon što je na nju naletio automobil na pješačkom prijelazu. Život je u petak izgubila i jedna osoba nedaleko od Virovitice.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene