Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Sama nazvala policiju

Završena drama: Prijetila da će se zapaliti, odvezla je Hitna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prava drama odvijala se jutros u Splitu.

Policija je u jutarnjim satima zaprimila poziv panične žene koja je tvrdila da se polila benzinom i prijetila da će se zapaliti. Žena se zabarikadirala u lokal koji je u njezinom vlasništvu i nije željela izaći van.

Pročitajte i ovo Gorivo - 1 Neslužbeno Loša vijest za vozače: Sljedeći tjedan poskupljuje jedna vrsta goriva Ilustracija Istraga Akcija USKOK-a u Splitu, pod istragom tri osobe

Na mjesto događa došla je policija, Hitna služba i vatrogasci. Nakon sat vremena razgovora, Hitna služba odvela je ženu na psihijatriju.

Naime, žena se zabarikadirala u lokal koji je u njezinom vlasništvu, a kojeg je iznajmila muškarcu koji je tamo vodio kafić. No, on nije plaćao najam, a sudskim je putem bilo odlučeno da mora napustiti lokal. Do obrata je došlo jučer, kada se sud odlučio preinačiti presudu koja nije išla u korist vlasnice.

Zbog toga se vlasnica jutros zabarikadirala u lokalu. 'On može u ovaj prostor samo preko mene mrtve', napisala je na komadu kartona kojeg je polila s benzinom.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene