Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Proizvodio i prodavao drogu

Split: Uhićen diler s 240 grama 'speeda'

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija izvijestila je danas kako je uhitila 32-godišnjeg dilera kod kojega je pronašla 26,5 grama amfetamina ('speeda'), a u njegovu domu još 207 grama te sintetičke droge, kazneno ga prijavivši za proizvodnju i promet drogama.

Policajci su jučer oko 4:30 sati u Kaštel Sućurcu zaustavili 32-godišnjaka iz Segeta koji je vozio neregistrirani motocikl 'Gilera Runner'.

Kod njega su pronašli 26,5 grama 'speeda' te ga uhitili, a pretragom njegova stana pronašli su još 207 grama te droge, 9,2 grama marihuane, 0,6 grama kokaina, kao i vagu za precizno mjerenje te 27 komada streljiva za pištolj.

Pročitajte i ovo Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih Osnovna škola u Splitu - 2 Problem na jugu Hrvatske Šprice na svakom koraku, pa i kod škole. Dok građani bijesne, iz kotara umiruju: ''Nije, naravno, nikome ni ugodno ni drago, ali nije to još zabrinjavajuće''

>> Zaplijenjeno 300 grama kokaina vrijednog 150 tisuća kuna

Nakon što je kazneno prijavljen za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama osumnjičeni je pritvoren, kažu u PU splitsko-dalmatinskoj. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene