Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pokušao prokrijumčariti oružje

Split: Šveđanin pokušao u avion ući s pištoljem i 50 metaka

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Prije nego je iz Resnika poletio put Gotteborga policija je pretražila prtljagu 65-godišnjaka koji je zbog ilegalnog pištolja morao platiti 2700 kuna kazne.

Šveđanin Rocko Rodoljub S. (65) pokušao je u Švedsku prokrijumčariti ručno izrađeni pištolj i 50 komada malokalibarskog streljiva, ali u njegovom naumu spriječili su ga splitski policajci. Naime, policija je pregledala prtljagu 65-godišnjaka koji je iz splitske zračne luke Resnik planirao krenuti put Gotteborga, a čim je pronađen pištolj i streljivo Rocku Rodoljubu S. je zabranjen odlazak iz Splita.

Pročitajte i ovo Zoran Milanović posjet splitu Milanović o sastavljanju većine i kandidaturi: "Tresem se u tišini" Praznik rada na Bundeku zabava od jutra FOTOGALERIJA Grah, glazba i roštiljanje: Građani širom zemlje slave Praznik rada

Kako nije imao dozvolu za oružje prekršajno je prijavljen te je morao platiti 2700 kuna kazne nakon čega je pušten na slobodu.Policija je Šveđaninu oduzela oružje, a tijekom istrage utvrđeno je kako je u Hrvatsku stigao iz BiH i to preko graničnog prijelaza Orah.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene