Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Nakon derbija Hajduk-Dinamo

Split: Policija uhitila huligana koji je bacio 'bengalku' u policijsko vozilo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija podnijela je kaznenu prijavu protiv 29-godišnjaka iz Splita osumnjičenog da je 14. ožujka u Splitu, nakon nogometne utakmice Hajduka i Dinama, bio jedan od sudionika izazivanja nereda i zapalio službeni policijski automobil Škodu Octaviu u koji je ubacio pirotehničko sredstvo.

Također ga se sumnjiči za kazneno djelo napada na službenu osobu, priopćila je u subotu splitska policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija ozljede glave i mozga Tučnjava ispred kluba u Splitu: Mladić se bori za život Nakon nereda na Poljudu privedeni navijači - 3 Nakon derbija Epilog nereda u Splitu: Uhićeno 16 navijača, među njima i maloljetnici

Uz kaznenu prijavu, odnosno Posebno izviješe u vezi s tri kaznena djela - izazivanje nereda, oštećenje tuđe stvari i napad na službenu osobu, 29-godišnji Splićanin je predan pritvorskom nadzorniku.

Split: Privedeno troje zbog napada na policajce, za ostalima se traga

Do sada je na temelju kriminalističke istrage zbog izazivanja nereda, nadležnom Državnom odvjetništvu u Splitu prijavljeno devetnaest osoba, tri osobe prijavljene su za kaznena djela oštećenja tuđe stvari, dok su četiri osobe prijavljene za kaznena djela napada na službenu osobu.

U vezi s izazivanjem nereda nakon utakmice 14. ožujka u Splitu policija i dalje provode kriminalistička istraživanja kako bi pronašla i procesuirala sve osobe koje su sudjelovale u neredima, navode iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene