Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Pritvorena dvojica

Kod trojke iz Livna našli heroin vrijedan 320.000 kuna

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nešto više od 800 grama heroina u vrijednosti većoj od 320.000 kuna pronašla je splitska policija ovoga vikenda kod troje državljana Hrvatske i Bosne i Hercegovine, a dvojicu muškaraca je dežurni istražni sudac Županijskog suda u Splitu pritvorio, potvrdila je jutros zamjenica glasnogovornice splitske policije Kristina Sladojević.

Kako se doznaje, policajci Odjela kriminaliteta droga uhitili su sumnjivu trojku iz Livna u petak navečer na području Splita i Kaštela. Drogu su sakrili u filteru zraka osobnog automobila lancia. Dok je trajalo kriminalističko istraživanje pretraženi su osobni automobili kojima su se služili uhićeni među kojima i lancia u kojoj je policija pronašla 805,3 grama materije karakteristične za opojnu drogu heroin, više mobilnih telefonskih uređaja i 14.800 kuna. Tijekom obrade policija je utvrdila kako su tek dvije osobe bile zadužene za pronađenu drogu koju su namjeravali prodati na širem splitskom području, potvrdila je Sladojević. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija selili je u drugu sobu Pacijentica (42) u bolnici se čudno ponašala, pa su pozvali policiju: Dobila je kaznu od 1000 eura Ilustracija preplavio crno tržište Alarm zbog droge jače i od heroina: Ubojita dva do tri miligrama, teško ga je dozirati...

 

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene