Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Tunel kod Klisa

Split: Pijan ušao u krivi smjer pa udario u također pijanog vozača

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Plicija je kazneno prijavila 44-godišnjeg vozača jer je rano jutros pod utjecajem alkohola vozio u suprotnom smjeru i izazivao prometnu nesreću u tunelu na cesti Solin - Klis.

U 1,30 sati 44-godišnjak je suprotno postavljenoj vertikalnoj i horizontalnoj signalizaciji vozio Fiat te u tunelu Mravinci prednjim dijelom svog vozila udario u prednji dio osobnog automobila Mazda, kojim je iz smjera Solina upravljao 54-godišnjak, navodi policija.

Pročitajte i ovo Ilustracija 24-godišnji recividist Uhićen motorist u čijoj je potjeri stradao policajac: Ima čak 62 prijave zbog 154 prometna prekršaja Frontalni sudar u Varaždinu završio očevid FOTO Doznajemo detalje frontalnog sudara u Varaždinu, auto vozio maloljetnik



Odmah nakon dojave o nesreći policija je na mjestu događaja alkotestirala oba vozača, te utvrdila kako je 44-godišnji vozač Fiata imao 1,42 promila, a 54-godišnji vozač Mazde 1,30 promila. Oba vozača su zadobila lakše tjelesne ozljede.

Osim te vožnje u suprotnom smjeru, policija je jutros rano dobila dojavu o još jednoj takvoj vožnji. Naime, jutros u 5,30 sati policiji je građanin dojavio o vožnji u suprotnom smjeru na A1, u smjeru Dugopolje - Zagreb.

Policija je ubrzo na 369. kilometru autoceste zaustavila  Zastavu 128 bez registracijskih oznaka u kojem su bila dvojica muškaraca, koji nisu imali nikakve dokumente. Nakon alkotestiranja policija je vozaču izmjerila 0,84 promila. Danas bi obojica trebala biti privedena na Prekršajni sud.

Povezane teme

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene