Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Novi uspjeh policije

Split: 'Pala' dvojica dilera s više od kilogram amfetamina

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Više od kilogram sintetičke droge amfitamina pronašla je splitska policija u dvije odvojene zapljene u Splitu i Kaštelima kod dvojice muškaraca, doznaje se u subotu u policiji.

U prvom slučaju policija je kod 49-godišnjeg muškarca u Splitu pronašla i oduzela 1.082 grama droge amfetamin speed koju je nabavio s namjerom daljnje prodaje. Po završetku istrage osumnjičeni 49-godišnjak je uz kaznenu prijavu priveden pritvorskom nadzorniku.

Pročitajte i ovo Ilustracija ubacili joj "prozirnu kapljicu"? Kruži uznemirujuća snimka o brutalnom silovanju djevojke: "Nađena je u garaži sva krvava, bez gaćica, raščupana..." Očevid u Splitu na mjestu gdje je mladić uboden nožem - 1 Uhićene dvije osobe FOTO Krvava noć u Dalmaciji: Ovo je mjesto strašnog ubojstva, policija objavila nove detalje

Bajakovo: Carinici zaustavili kombi, sada 'trljaju ruke'

Kaštelanska policija sinoć je, pak, u Kaštelima zatekla 22-godišnjaka sa 55,3 grama speeda i vagom za precizno mjerenje, te je uhićen. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja i protiv njega je podnijeta kaznena prijava za neovlaštenu proizvodnja i promet drogama. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene