Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Od posljedica ranjavanja

Split: Ozlijeđeni 22-godišnjak preminuo u bolnici

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Jutros je u splitskoj bolnici preminuo 22-godišnjak kojega je u subotu u jutarnjim satima na splitskom Mertojaku napao 20- godišnjak, javila je policija.

Podsjetimo 22-godišnjak je teško ozlijeđen u sukobu s 20-godišnjakom, do kojeg je došlo u 5:40, u Odeskoj ulici nedaleko od narodnjačkog kluba 'Paganini'. Zadobio je teške ubodne rane.

Pročitajte i ovo Ilustracija napad u baru Pas napao 5-godišnjaka, majka opisala horor koji su prošli: "Vidjela sam da mu je cijelo lice otkinuto" Hitna pomoć, ilustracija Neobičan slučaj Veliki obrat: Maloljetnik tvrdio da su ga pretukli na cesti, policija otkrila što se zapravo dogodilo

Teško i po život opasno ozlijeđeni mladić je bio kolima Hitne medicinske pomoći prebačen u splitsku bolnicu gdje su se liječnici borili za njegov život sve dok jutros nije preminuo.

Prema izjavama svjedoka, u jednom splitskom klubu bio je na proslavi i posvađao se s 20-godišnjakom koji ga je na ulici više puta izbo nožem. Napadač je uhićen i pritvoren, a policija je podnijela prijavu. .

>> Split: Uhićen osumnjičenik za napad na 22-godišnjaka

Nije poznat motiv napada, ali neslužbeno je poznato da se mladići poznaju od ranija, a da je 22-godišnjak u Splitu slavio sestrino vjenčanje. Navodno je s njim na vjenčanju bio i uhićeni 20-godišnjak.

Redari su ih, navodno izbacili iz kluba, pa su svađu nastavili na cesti gdje je stariji izboden.

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene