Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Uhićen trojac

Split: Oteli dječaka i silili da krade parfeme

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitska policija uhitila je trojicu mladića koji su u ponedjeljak navečer u Splitu oteli 15-godišnjaka i prisilili ga da za njih krade parfeme.

Zabrinuti građanin koji je svjedočio otmici je oko 19,30 sati to dojavio policiji, koja se odmah dala u potragu.

Pročitajte i ovo Policija U policiji je Strašne scene u Splitu: Šakama izudarao dvije žene na terasi kafića, hvatali ga prolaznici Ilustracija Zabijao se autom u njihov Clio Optužen muškarac čiji je ponašanje zgrozilo Hrvatsku: Svi pamte njegov napad na troje mladih

Za to su vrijeme otmičari, dvojica 22-godišnjaka i 21-godišnjak, maloljetnika odveli do dvije trgovine na Gripama, gdje je 15-godišnjak na njihov zahtjev ukrao četiri parfema.

Potom su ga odveli u treću trgovinu, na Obali kneza Domagoja, gdje ga je u krađi uhvatio zaštitar, a otmičarski trojac je pobjegao. No, ne zadugo jer su ih u neposrednoj blizini u "golfu" zatekli i uhitili policajci, i to samo pola sata nakon što su oteli dječaka.

Zbog kaznenog djela protupravnog oduzimanja slobode uhićeni su i odvedeni u policijsku postaju, gdje se nad njima provodi kriminalističko istraživanje. (Hina)

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene