Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Ucjenjivao ga ocjenama

Split: Optužnica protiv profesora koji je seksualno iskorištavao učenika

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Općinsko državno odvjetništvo u Splitu podiglo je optužnicu protiv 54-godišnjeg muškarca sa makarskog područja zbog počinjenja kaznenog djela spolne zloporabe djeteta starijeg od 15 godina.

Optužnicom ga se tereti da je neutvrđenog dana od 1. svibnja do 30. lipnja prošle godine, u nakani da seksualno iskoristi dijete, kao njegov profesor zatražio da ga oralno zadovoljava kako bi učenik prošao određene predmete koje on predaje, što je dijete i učinilo.

Profesor srednje škole u Makarskoj uhićen je krajem prosinca prošle godine i to nakon što je policija zaprimila kaznenu prijavu protiv njega. Policajci su profesora zamolili da iziđe iz učionice nakon čega su ga uhitili i odveli na kriminalističko istraživanje u policijsku postaju. Optuženi makarski profesor suđenje će čekati na slobodi, jer su ispitani svi svjedoci. (Hina)

Pročitajte i ovo Ilustracija Nasilje u školi Oglasio se uhićeni profesor: "Znam da moram prestati s povremenim pivicama, ali..." Nasilje u školi, ilustracija Dobio otkaz Uhićen profesor koji se potukao s učenicima, dio djece ga brani: Fuchs tvrdi da je bio pijan

DNEVNIK.hr pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene