Obavijesti Video Pretražite Navigacija
Osumnjičena za ubojstvo dečka

Split: Novinarka optužena za ubojstvo

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Splitsko Županijsko državno odvjetništvo podiglo je optužnicu protiv novinarke V.B.S., zbog ubojstva A.Č., doznaje se danas na tom odvjetništvu.

Ubojstvo se dogodilo 13. siječnja ove godine u večernjim satima, u Vesninom stanu na Firulama. Tamo su se nalazili osumnjičena (47) i njezin momak (37).

Pročitajte i ovo Ilustracija Traje istraga Žena pronađena mrtva u talijanskoj crkvi: Bila je odjevena poput vampira, a policija sumnja na nešto bizarno Bruna Papić u Sinju - 4 Sinjani nezadovoljni Ivan Bulj vraća se u Sinj? Građani ogorčeni: "To ne bi bilo pametno"

U jednom trenutku je Vesna sa 2,35 promila alkohola u krvi, nakon svađe, kuhinjskim nožem u lijevu stranu prsišta ubola A.Č., koji je ubrzo preminuo.

>> Novinarki pritvor zbog ubojstva

Odvjetništvo je zbog opasnosti od ponavljanja kaznenoga djela predložilo produljenje pritvora za V.B.S., koja se tamo nalazi od dana ubojstva. (Hina)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite DNEVNIK.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene